Patria: Hybrid Cloud oplossingen

Lees hier wat wij voor onze klant Patria hebben betekend.

10+ jaar ervaring

Verhoog je IT security

Persoonlijke service

Altijd verbinding

De klant aan het woord

“Dankzij jullie hybrid cloud-oplossingen kan ik snel schakelen tussen verschillende omgevingen, wat cruciaal is voor mijn luchtvaartbedrijf om flexibel te blijven en snel in te spelen op veranderende eisen en veiligheidsnormen in de industrie.”

Ruud Kleinendorst – CEO

 

Optimalisatie van de infrastuctuur

Ontdek hoe wij Patria hebben geholpen bij de transformatie naar hybride cloudoplossingen en het opzetten en onderhouden van hun lokale netwerk en infrastructuur. 

Achtergrond:

Patria, een internationale leverancier van defensie, beveiliging en luchtvaartdiensten, streeft naar voortdurende verbetering van haar operationele efficiëntie en prestaties.

Uitdaging:

Patria zocht naar een betrouwbare partner om hun IT-infrastructuur te moderniseren en te optimaliseren. Ze wilden migreren naar hybride cloudoplossingen om flexibiliteit te vergroten en efficiëntie te verbeteren. Daarnaast hadden ze behoefte aan een robuust en goed beheerd lokaal netwerk en infrastructuur.

Oplossing:

Ons team heeft Patria geholpen bij het ontwerpen, implementeren en beheren van hybride cloudoplossingen die naadloos aansluiten op hun operationele behoeften. We hebben hun bestaande systemen gemigreerd naar de cloud en hen voorzien van een flexibele en schaalbare infrastructuur.

Daarnaast hebben we een robuust lokaal netwerk en infrastructuur opgezet en onderhouden om te zorgen voor optimale prestaties en betrouwbaarheid.

 Resultaten:

Dankzij onze oplossingen heeft Patria kunnen profiteren van verbeterde flexibiliteit, schaalbaarheid en efficiëntie. Ze kunnen nu beter inspelen op veranderende behoeften en hebben een betrouwbaar netwerk en infrastructuur dat hun activiteiten ondersteunt, zowel lokaal als in de cloud.

 Ontdek hoe wij ook uw bedrijf kunnen helpen bij het optimaliseren van uw IT-infrastructuur. Neem vandaag nog contact met ons op. 

Waar wacht je nog op?

Onze engineers staan klaar om de werkplek van de toekomst voor jouw bedrijf te realiseren. Ontdek hoe wij je kunnen helpen om veiliger, efficiënter en makkelijker te werken met slimme ICT-oplossingen.

Onze klanten geven ons een 5/5 op Google Reviews

Let’s connect!

Onze engineers staan klaar om de werkplek van de toekomst voor jouw bedrijf te realiseren.