Risico's vermijden

Medewerkers willen overal en altijd kunnen werken; op kantoor, onderweg en op locatie. Dan is een optimaal beschikbare, beheerde en beveiligde ICT-omgeving noodzakelijk. En als organisatie wil je je geen zorgen maken over techniek, beheer, onderhoud of backups. Met Ortimo als ICT-partner ben je ervan verzekerd dat je ICT-omgeving optimaal presteert, of deze zich nu in de cloud bevindt, op kantoor of een combinatie is van beiden.

Om te zorgen voor een continue, stabiele en betrouwbare ICT omgeving, wijst uit dat proactief beheer van uw ICT omgeving in vele gevallen zal leiden tot een daling van het aantal incidenten/ problemen. Op deze manier kan er adequaat omgegaan worden met uw ICT omgeving en kunnen risico's geminimaliseerd of vermijd worden.

Om uw netwerk up to date te houden zijn er diverse onderhoud en beheervarianten mogelijk. Aan de hand van uw behoefte zal gekeken worden welke variant het meest bij uw wensen en vereisten past. Het beheer is immers afhankelijk van het niveau dat wenselijk is voor uw organisatie. Met betrekking tot de gewenste variant geven wij garanties af om er zodoende voor te zorgen dat wij langdurig een consistente dienst kunnen leveren voor uw organisatie.