• ict beheer


Beheer, aanleg en advies voor uw ICT omgeving

Wij ontwerpen en implenteren ICT infrastucturen op maat. We maken gebruik van de nieuwste technologie├źn. Ook kunnen we uw huidige ICT omgeving uitbreiden, upgraden of verhuizen. Hierbij kunt u denken aan servers, werkplekken, beveiliging, back-up, storage, wifi netwerken, software, internet en telefonie. U kunt rekenen op een duidelijke analyse van uw huidige netwerk en gratis offerte van uw wensen. De migratie en implentatie realiseren we op een gelegen moment zodat uw bedrijfsprocessen niet worden onderbroken. Nadat uw omgeving is aangelegd staat onze servicedesk voor nazorg en support.

Beheer

Voorkomen is beter dan genezen. Het beheer van uw bedrijfsnetwerk is bij ons in goede handen. Door middel van real-time monitoring zijn we pro-actief bezig voordat er een probleem ontstaat. Met periodieke onderhoud testen we alle hardware en software en indien nodig worden ze vervangen of geupgrade. Mocht er toch iets defect zijn in uw netwerk kunnen we dat ook voor uw repareren.

Monitoring

Pro-actief real-time controleren van uw systemen op problemen met uw hard- en software. U kunt denken aan capaciteit en belasting van uw opslagschijven, geheugen en processoren.

Onderhoud

Periodiek onderhoud voor vervanging of upgrade van hardware. Stofvrij maken van hardware en serverruimtes. Software en printers onderhoud. Firmware upgrades. Controle van UPS.

Reparatie

Reparatie van servers, desktops, laptops, printers, opslagmedia, netwerk onderdelen en overige hardware. Ook kunnen we software reparaties uitvoeren.

Aanleg en Advies

We ontwerpen ICT-infrastructuren op maat voor uw nieuwe bedrijf. Ook kunnen we uw huidige ICT-omgeving compleet vervangen, upgraden en verhuizen. Wilt u eerst liever advies? Dat kan ook. We gaan eerst in gesprek, analyseren uw ICT-omgeving en daarna maken we een vrijblijvende offerte. We zullen altijd de beste oplossing voor uw situatie vinden.

Infrastructuur

Ontwerp en implementatie van een ICT-infrastuctuur op maat. Uitbreiding en verhuizing van uw huidige ICT-omgeving.

Analyse

Analyse van uw Servers, werkplekken, storage, back- up, telefonie, beveiliging, software, internet en Wi-Fi netwerk.

Storage

Storage op maat. Interne uitbreiding van uw server. Upgraden naar een Modular Smart Array (MSA). Keuze voor een Network attached Storage (NAS)