Connectiviteit: Het fundament van je bedrijf

Verbinden is essentieel voor de groei van je bedrijf. Ontdek hoe connectiviteit de sleutel tot succes kan zijn voor jouw onderneming.

Wij adviseren je over het beste zakelijk internet, en leggen alles voor je aan. Ook zorgen we dat je Wifi overal in je kantoor goed werkt. Heb je behoefte aan zakelijke telefonie? Dan helpen wij je de juiste keuze te maken, zowel mobiel als vaste telefoon. 

10+ jaar ervaring

Verhoog je IT security

Persoonlijke service

Altijd verbinding

Hoe kan zakelijk internet je bedrijf vooruit helpen?

Zakelijk internet vormt het digitale fundament van jouw bedrijf, vergelijkbaar met een snelweg die jouw onderneming moeiteloos naar je digitale bestemmingen brengt. Een betrouwbare internetverbinding is niet alleen cruciaal voor het snel downloaden van bestanden, maar is ook vitaal voor het blijven functioneren van jouw bedrijf. Van het doen van veilige transacties tot aan online meetings met klanten en partners. 

Stel je voor dat je mederwerkers niet langer vertraagd worden door trage verbindingen of onderbroken communicatie. Met de juiste zakelijke internetverbinding verhoog je niet alleen de productiviteit, maar ook het vertrouwen van klanten in jouw bedrijf.

Met zakelijk internet kunnen ook jouw medewerkers zonder frustratie werken, zonder zich zorgen te hoeven maken over trage downloads of onderbroken videovergaderingen. Bovendien biedt het de flexibiliteit om te schalen naarmate je bedrijf groeit, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over capaciteitsbeperkingen. Met een robuuste internetverbinding als basis leg je de fundering voor een succesvol bedrijf in de digitale wereld.

Hoe kan telefonie via VOIP je bedrijfscommunicatie verbeteren?

Stel je voor dat je bedrijf een virtuele telefooncentrale heeft die meegroeit met je bedrijf, waar je ook bent. Dat is precies wat VOIP-telefonie biedt. Door over te stappen op VOIP-telefonie, kun je niet alleen kosten besparen op je telefoonrekening, maar ook gemakkelijk telefoonnummers aanvragen en gebruiken, telefoon menu’s inrichten, en gesprekken precies naar je juiste persoon routeren. 

Indien je jullie VOIP telefonie regelt via ons dan kan je erop vertrouwen dat je altijd bereikbaar bent en geen omkijken hebt naar je telefonie. Wij regelen het gewoon, geen gezeur. En mocht er onverhoopt toch iets mis gaan? Dan kan je altijd bij ons terecht zodat wij het direct voor jullie kunnen oplossen.

Hierdoor komt je bedrijf professioneler over kan en je jouw klanten een betere service bieden.

Voordelen voor jou

  • Betrouwbare verbinding, altijd en overal, waardoor je bedrijf soepel kan blijven draaien, zelfs tijdens piekmomenten.
  • Kostenbesparingen dankzij efficiënte communicatieoplossingen, waardoor je meer geld kunt investeren in de groei van je bedrijf.
  • Verbeterde flexibiliteit en mobiliteit voor jou en je team, waardoor je productiviteit en werk-privébalans kunt verbeteren.
  • Veilige netwerkaansluitingen op locatie voor optimale dataoverdracht, waardoor je bedrijfsgegevens veilig blijven, zelfs op afstand.
  • Persoonlijke ondersteuning van ons ervaren IT-team, omdat we begrijpen dat technologie niet altijd eenvoudig is, en we zijn er om jou te helpen, 24/7.

Kies voor Ortimo en ervaar het verschil dat professionele technologische ondersteuning kan maken voor jouw bedrijf. We zijn er om jouw digitale reis soepel te laten verlopen, zodat jij je kunt richten op het bereiken van jouw zakelijke doelen.

Onze klanten aan het woord

"Hybrid Cloud oplossingen voor Patria Netherlands"

Dankzij jullie hybrid cloud-oplossingen kan ik snel schakelen tussen verschillende omgevingen, wat cruciaal is voor mijn luchtvaartbedrijf om flexibel te blijven en snel in te spelen op veranderende eisen en veiligheidsnormen in de industrie.

Ruud Kleinendorst – CEO - Patria Netherlands

Didam

Onze klanten geven ons een 5/5 op Google Reviews

"Veilig Online Werkplek voor Vigor Advocaten"

We zijn erg blij met de veilige online werkplek en Office 365-oplossingen die we bij jullie hebben gekregen. Deze tools hebben onze advocatenpraktijk geholpen om efficiënter te werken zonder in te leveren op veiligheid.

Jeske van Hoeckel – Advocaat - Vigor Advocaten

Waalre

Onze klanten geven ons een 5/5 op Google Reviews

"Zakelijke Telefonie op maat voor Dealerleasing"

Als dealerleasingbedrijf is betrouwbare communicatie cruciaal voor ons, en jullie service heeft onze verwachtingen overtroffen. Heldere verbindingen en betrouwbaarheid stellen ons in staat om efficiënt te communiceren.

Arjan Feitsma – Algemeen Directeur - Dealerleasing

Geldrop

Onze klanten geven ons een 5/5 op Google Reviews

Waar wacht je nog op?

Onze engineers staan klaar om de werkplek van de toekomst voor jouw bedrijf te realiseren. Ontdek hoe wij je kunnen helpen om veiliger, efficiënter en makkelijker te werken met slimme ICT-oplossingen.

Onze klanten geven ons een 5/5 op Google Reviews

Let’s connect!

Onze engineers staan klaar om de werkplek van de toekomst voor jouw bedrijf te realiseren.