Optimaliseer je Werkplek met Ortimo

Jouw Partner voor Probleemloos Werkplekbeheer

10+ jaar ervaring

Verhoog je IT security

Persoonlijke service

Altijd verbinding

Wat is werkplekbeheer van Ortimo?

Als wij het werkplekbeheer voor jouw organisatie uit handen nemen ben je er zeker van dat je niet meer hoeft te kijken naar de IT infrastructuur en apparatuur op de werkplek van jouw medewerkers. Wij leveren technische ondersteuning, zorgen dat nieuwe hardware volledig volgens de bedrijfsnormen wordt opgeleverd en zorgen voor een goed en stabiel netwerk zodat computers, telefoons en printers altijd naar behoren functioneren.

Wij ontzorgen je op jullie volledige IT-lifecycle door middel van apparaat- en systeembeheer. 

Hoe vermindert werkplekbeheer IT-stress?

Werkplekbeheer is van onschatbare waarde voor het soepel laten verlopen van je bedrijfsactiviteiten. Bij ons gaat het verder dan alleen het oplossen van technische problemen; wij zorgen ook voor proactief onderhoud en regelmatige updates om storingen te voorkomen. Stel je voor dat je medewerkers nooit meer gefrustreerd zijn door trage systemen of vastlopende apparaten. Werkplekbeheer zorgt ervoor dat je bedrijf altijd operationeel is, waardoor de productiviteit toeneemt en jij je kunt concentreren op andere zaken.

Wij zorgen ervoor dat alles werkt zoals het hoort, zonder dat je er omkijken naar hebt.

Hoe kan werkplekbeheer mijn bedrijf ten goede komen?

Werkplekbeheer uitbesteden biedt een scala aan voordelen, maar het belangrijkste is dat jij je voortaan geen zorgen meer hoeft te maken over jouw IT landschap. Of het nu gaat om apparaatbeheer, systeembeheer, of lifecycle management, het Ortimo werkplekbeheer zorgt voor een naadloze werking van je IT-landschap.

Wij fungeren als volledig externe IT-afdeling voor bedrijven die geen eigen IT afdeling hebben, maar werken ook vaak als verlengstuk op een bestaande IT afdeling die op flexibele basis extra handjes nodig heeft. 

Voordelen voor jou:

  • Geen stress meer over IT-gerelateerde zaken
  • Volledige ontzorging van je IT-landschap
  • Op maat gemaakte oplossingen die perfect passen bij jouw behoeften
  • Focus op je kernactiviteiten, terwijl wij je IT-beheer verzorgen
  • Altijd een goede onboarding van nieuwe medewerkers 
  • Geen grote investeringen nodig voor licenties en servers

Laat Ortimo jouw partner zijn in de wereld van IT, terwijl jij je kunt concentreren op het laten groeien van je bedrijf.

Onze klanten aan het woord

"Hybrid Cloud oplossingen voor Patria Netherlands"

Dankzij jullie hybrid cloud-oplossingen kan ik snel schakelen tussen verschillende omgevingen, wat cruciaal is voor mijn luchtvaartbedrijf om flexibel te blijven en snel in te spelen op veranderende eisen en veiligheidsnormen in de industrie.

Ruud Kleinendorst – CEO - Patria Netherlands

Didam

Onze klanten geven ons een 5/5 op Google Reviews

"Veilig Online Werkplek voor Vigor Advocaten"

We zijn erg blij met de veilige online werkplek en Office 365-oplossingen die we bij jullie hebben gekregen. Deze tools hebben onze advocatenpraktijk geholpen om efficiënter te werken zonder in te leveren op veiligheid.

Jeske van Hoeckel – Advocaat - Vigor Advocaten

Waalre

Onze klanten geven ons een 5/5 op Google Reviews

"Zakelijke Telefonie op maat voor Dealerleasing"

Als dealerleasingbedrijf is betrouwbare communicatie cruciaal voor ons, en jullie service heeft onze verwachtingen overtroffen. Heldere verbindingen en betrouwbaarheid stellen ons in staat om efficiënt te communiceren.

Arjan Feitsma – Algemeen Directeur - Dealerleasing

Geldrop

Onze klanten geven ons een 5/5 op Google Reviews

Waar wacht je nog op?

Onze engineers staan klaar om de werkplek van de toekomst voor jouw bedrijf te realiseren. Ontdek hoe wij je kunnen helpen om veiliger, efficiënter en makkelijker te werken met slimme ICT-oplossingen.

Onze klanten geven ons een 5/5 op Google Reviews

Let’s connect!

Onze engineers staan klaar om de werkplek van de toekomst voor jouw bedrijf te realiseren.