De Kracht van een Online Werkplek

Toegang tot je Werk: altijd en overal

10+ jaar ervaring

Verhoog je IT security

Persoonlijke service

Altijd verbinding

Wat is een Cloud Werkplek van Ortimo?

Met Ortimo’s cloudwerkplek komt de volledige werkomgeving van je team in de cloud terecht. Dat betekent niet alleen dat een paar mappen worden opgeslagen, maar werkelijk álles wat je collega’s nodig hebben, inclusief de bestanden op hun bureaublad! 

Je laptop vergeten? Een bestand niet goed op de juiste plek opgeslagen? Geen probleem! Met de cloud werkplek van Ortimo heeft iedereen de gehele werkomgeving altijd binnen handbereik.

Waarom kies je voor een Cloud Werkplek?

Ben je het zat om je zorgen te maken over het onderhoud van je IT-infrastructuur? Met onze zelf ontwikkelde Cloud Werkplek hebben jij en je collega’s 24/7 toegang tot hun gegevens en toepassingen, waar ze ook zijn.  de zorgen over verloren bestanden want met onze dagelijkse back-ups is jullie data altijd veilig en beschikbaar.

Thuiswerken of hybride werken lijkt steeds meer de norm te worden. Wel zo fijn als iedereen dan altijd beschikking heeft over al hun bestanden. En dat jij en je collega’s gewoon met elkaar kunnen blijven samenwerken. Of het nu gaat om het delen van bestanden, het organiseren van virtuele vergaderingen of het bijhouden van projecten, onze Onlien Werkplek oplossing maakt het mogelijk.

Hoe kan een online werkplek de beveiliging van jouw bedrijfsgegevens waarborgen?

Bijkomend voordeel van onze cloud werkplek is dat je altijd up to date bent volgens de laatste online veiligheidsnormen. Jouw data is dus altijd in veilige handen. Om cyberdreigingen tegen te gaan bieden wij geavanceerde bescherming tegen onder andere:

  • Malware
  • Phishing 
  • Dataverlies
  • Hacks
  • Cyberaanvallen

Met een online werkplek worden jouw bedrijfsgegevens veilig opgeslagen in de cloud, met dagelijkse backups om ervoor te zorgen dat jouw informatie beschermd blijft tegen verlies. Door slimme beveiligingsmaatregelen te gebruiken, zoals het versleutelen van gegevens, het beheren van wie toegang heeft, en ervoor zorgen dat mensen echt zijn wie ze zeggen dat ze zijn, zorgen wij ervoor dat jullie gegevens veilig zijn. Een voorbeeld hiervan is dat we voor bepaalde applicaties, mappen of documenten kunnen afstemmen wie er wel en niet bij mag.

Dit alles helpt om te voorkomen dat gegevens verloren gaan, of dat er een digitale inbraak wordt gepleegd. 

Voordelen voor jou:

  • Bereikbaarheid: Werk altijd en overal, op elk apparaat
  • Sterke beveiliging: Bescherm je bedrijfsgegevens tegen cyberaanvallen en datalekken.
  • Zorgeloos: Wees gerust, wetende dat jouw informatie veilig en altijd beschikbaar is.
  • Compliance: Voldoe aan regelgeving en normen dankzij onze veilige werkplek oplossingen.
  • Persoonlijk: Wij luisteren altijd naar jouw specifieke behoeften, waardoor je je gehoord en begrepen voelt en we altijd de oplossing kunnen bieden waar jij naar op zoekt bent.

Onze specialisten helpen je graag bij het implementeren van een online werkplek die perfect past bij de behoeften van jouw bedrijf, zodat jij je kunt richten op de groei en succes van je onderneming.

Onze klanten aan het woord

"Hybrid Cloud oplossingen voor Patria Netherlands"

Dankzij jullie hybrid cloud-oplossingen kan ik snel schakelen tussen verschillende omgevingen, wat cruciaal is voor mijn luchtvaartbedrijf om flexibel te blijven en snel in te spelen op veranderende eisen en veiligheidsnormen in de industrie.

Ruud Kleinendorst – CEO - Patria Netherlands

Didam

Onze klanten geven ons een 5/5 op Google Reviews

"Veilig Online Werkplek voor Vigor Advocaten"

We zijn erg blij met de veilige online werkplek en Office 365-oplossingen die we bij jullie hebben gekregen. Deze tools hebben onze advocatenpraktijk geholpen om efficiënter te werken zonder in te leveren op veiligheid.

Jeske van Hoeckel – Advocaat - Vigor Advocaten

Waalre

Onze klanten geven ons een 5/5 op Google Reviews

"Zakelijke Telefonie op maat voor Dealerleasing"

Als dealerleasingbedrijf is betrouwbare communicatie cruciaal voor ons, en jullie service heeft onze verwachtingen overtroffen. Heldere verbindingen en betrouwbaarheid stellen ons in staat om efficiënt te communiceren.

Arjan Feitsma – Algemeen Directeur - Dealerleasing

Geldrop

Onze klanten geven ons een 5/5 op Google Reviews

Waar wacht je nog op?

Onze engineers staan klaar om de werkplek van de toekomst voor jouw bedrijf te realiseren. Ontdek hoe wij je kunnen helpen om veiliger, efficiënter en makkelijker te werken met slimme ICT-oplossingen.

Onze klanten geven ons een 5/5 op Google Reviews

Let’s connect!

Onze engineers staan klaar om de werkplek van de toekomst voor jouw bedrijf te realiseren.