Wie zijn wij

Lees hieronder het verhaal achter Ortimo.

10+ jaar ervaring

Verhoog je IT security

Persoonlijke service

Altijd verbinding

Waarom Ortimo is ontstaan

Toen Tahir in 2012 begon, was het niet meer dan een bescheiden zolderkamer in Eindhoven. Maar de visie was groot. Hij droomde ervan om een bedrijf op te bouwen waarin eerlijkheid, respect en inclusiviteit de kernwaarden zouden zijn. Eerder werkte Tahir voor een baas, maar diep van binnen wilden hij altijd al voor zichzelf beginnen, iets opbouwen waar ze trots op kunnen zijn.

Met zijn Turkse roots wisten ze dat ze een unieke positie innamen. Ortimo richt zich op Nederlandse klanten met een migratieachtergrond, een doelgroep die vaak over het hoofd werd gezien. De gunfactor speelde een belangrijke rol. Klanten voelden zich verbonden met het team van Ortimo, deelt dezelfde culturele en religieuze achtergrond, iets wat een gevoel van vertrouwen en saamhorigheid creëerde.

Het unieke verhaal van Ortimo

Hoewel ze begonnen als een kleine lokale speler, groeide hun reputatie snel. In de hechte gemeenschap van Eindhoven en Best waren ze bekend en gerespecteerd. Ze deden wat ze beloofden, kwamen hun afspraken na, en losten problemen op, zonder uitzondering. Hun goede prijzen maakten hen aantrekkelijk, maar het was hun toewijding aan eerlijkheid en respectvolle omgang die klanten keer op keer terugbracht.

Terwijl het bedrijf groeide en bloeide, verhuisden ze van Eindhoven naar Best en vervolgens terug naar Eindhoven. Maar ongeacht de locatie, bleef hun ethos hetzelfde: persoonlijke relaties, inclusiviteit en een informele, luchtige omgang. Tahir, het gezicht van Ortimo, staat met trots op de website als de eigenaar.