Ons Microsoft pakket

Met het Microsoft Pakket van Ortimo haal je het beste uit je bedrijf met Office 365. 

10+ jaar ervaring

Verhoog je IT security

Persoonlijke service

Altijd verbinding

Hoe kan Ortimo mij helpen bij MS Office 365?

Het instellen van een zakelijke omgeving via Microsoft kan nog een behoorlijke uitdaging zijn. De migratie van je huidige leverancier naar Microsoft, het koppelen van de e-mailadressen aan je domeinnaam of het inrichten van een online portal met het juiste gebruikersbeheer, een mappenstructuur en de juiste rechten voor de juiste medewerkers.

Ortimo helpt jouw bedrijf bij het maken van de juiste keuzes en ontzorgt je bij de gehele implementatie van jouw ideale Microsoft Office 365 omgeving.  

Waarom helpt MS Office 365 bij het verhogen van de productiviteit?

Met MS 365 Business krijg je toegang tot de krachtige tools van Microsoft Office in de cloud. Dit betekent dat je overal en altijd kunt werken, zonder gedoe met installaties. Creëer professionele documenten, spreadsheets en presentaties met Office-apps zoals Word, Excel en PowerPoint, allemaal online beschikbaar. 

Met Teams faciliteer je moeiteloos communicatie en samenwerking binnen je team, zelfs op afstand. Bovendien biedt MS 365 Business geavanceerde beveiligingsfuncties om je bedrijfsgegevens te beschermen tegen dreigingen, waardoor je met een gerust hart kunt werken en groeien.

Kan ik via MS Office 365 een Intranet creëren voor mijn bedrijf? 

MS 365 Business biedt meer dan alleen Office in de cloud. Het omvat ook Sharepoint, een krachtige tool voor het bouwen van een portal en intranet voor je bedrijf. Door een centrale hub te creëren voor documenten en communicatie, voorkom je dat informatie verloren gaat en verbeter je de samenwerking tussen teams. 

Met een op maat gemaakt intranet kun je bedrijfsnieuws delen, processen stroomlijnen en kennis delen, waardoor de algehele efficiëntie van je bedrijf wordt verhoogd. Met krachtige zoekfuncties en aanpasbare dashboards kun je snel de informatie vinden die je nodig hebt en beter geïnformeerde beslissingen nemen, wat leidt tot betere resultaten voor je bedrijf.

Voordelen voor Jou

  • Alle bekende Office 365 programma’s:
    • Word, Excel, Powerpoint en meer
  • Werk perfect samen met onze Online Werkplek
  • Altijd en overal toegang tot documenten en informatie, 
  • Creëer een intranet voor jouw medewerkers

Neem contact met ons op en we bekijken samen hoe we jullie bedrijf verder gaan helpen. 

Onze klanten aan het woord

"Hybrid Cloud oplossingen voor Patria Netherlands"

Dankzij jullie hybrid cloud-oplossingen kan ik snel schakelen tussen verschillende omgevingen, wat cruciaal is voor mijn luchtvaartbedrijf om flexibel te blijven en snel in te spelen op veranderende eisen en veiligheidsnormen in de industrie.

Ruud Kleinendorst – CEO - Patria Netherlands

Didam

Onze klanten geven ons een 5/5 op Google Reviews

"Veilig Online Werkplek voor Vigor Advocaten"

We zijn erg blij met de veilige online werkplek en Office 365-oplossingen die we bij jullie hebben gekregen. Deze tools hebben onze advocatenpraktijk geholpen om efficiënter te werken zonder in te leveren op veiligheid.

Jeske van Hoeckel – Advocaat - Vigor Advocaten

Waalre

Onze klanten geven ons een 5/5 op Google Reviews

"Zakelijke Telefonie op maat voor Dealerleasing"

Als dealerleasingbedrijf is betrouwbare communicatie cruciaal voor ons, en jullie service heeft onze verwachtingen overtroffen. Heldere verbindingen en betrouwbaarheid stellen ons in staat om efficiënt te communiceren.

Arjan Feitsma – Algemeen Directeur - Dealerleasing

Geldrop

Onze klanten geven ons een 5/5 op Google Reviews

Waar wacht je nog op?

Onze engineers staan klaar om de werkplek van de toekomst voor jouw bedrijf te realiseren. Ontdek hoe wij je kunnen helpen om veiliger, efficiënter en makkelijker te werken met slimme ICT-oplossingen.

Onze klanten geven ons een 5/5 op Google Reviews

Let’s connect!

Onze engineers staan klaar om de werkplek van de toekomst voor jouw bedrijf te realiseren.