Hoe wij voor jou aan de slag gaan

Op deze pagina lees je wat je kan verwachten als je contact met ons opneemt.

10+ jaar ervaring

Verhoog je IT security

Persoonlijke service

Stap 1 – IT Scan

Kennismaking + Inventarisatie
In deze eerste fase maken we graag persoonlijk kennis met jouw bedrijf en de IT-infrastructuur. We voeren een grondige inventarisatie uit om een volledig beeld te krijgen van jullie huidige IT-omgeving, inclusief hardware, software, netwerkconfiguraties en beveiligingsmaatregelen.

Dit stelt ons in staat om vrijblijvend je specifieke behoeften en uitdagingen te begrijpen en een gepersonaliseerde aanpak te ontwikkelen.

Stap 2 – Verbinden

Ontvang ons Voorstel en Migratieplan
Na de IT-scan stellen we een gedetailleerd voorstel en migratieplan op, specifiek afgestemd op jouw organisatie. Hierin beschrijven we onze aanbevelingen, oplossingen en de stappen die nodig zijn om jouw IT-landschap te optimaliseren.

We nemen ruim de tijd om dit samen met jou uitvoerig te bespreken, zodat al je vragen beantwoord zijn en je volledig op de hoogte bent van wat je kunt verwachten.

Stap 3 – Stay Tuned

Wij gaan aan de slag
Zodra je het voorstel hebt goedgekeurd, gaan we direct voor jou aan de slag. Ons team van ervaren IT-professionals zorgt voor een naadloze migratie van jouw volledige IT-landschap. Natuurlijk zonder verstoring van jouw dagelijkse activiteiten, we werken vaak in de avonden.

Je kunt erop vertrouwen dat jouw systemen veilig en efficiënt worden overgezet naar de nieuwe omgeving, terwijl jij je kunt blijven concentreren op jouw kernactiviteiten. We houden je voortdurend op de hoogte van de voortgang en staan klaar om eventuele vragen of zorgen te beantwoorden.

Migratie van uw Volledige IT Landschap zonder dat u er iets van merkt
Met ons gestructureerde stappenplan bieden wij jou een vlotte en professionele aanpak om jouw IT-omgeving te verbeteren en te migreren naar een geoptimaliseerde omgeving die voldoet aan jouw behoeften en verwachtingen. Wij regelen alles van A tot Z, zodat jij niet te veel gestoord wordt van je dagelijkse werkzaamheden.

Waar wacht je nog op?

Onze engineers staan klaar om de werkplek van de toekomst voor jouw bedrijf te realiseren. Ontdek hoe wij je kunnen helpen om veiliger, efficiënter en makkelijker te werken met slimme ICT-oplossingen.

Onze klanten geven ons een 5/5 op Google Reviews

Let’s connect!

Onze engineers staan klaar om de werkplek van de toekomst voor jouw bedrijf te realiseren.