Veiligheid begint hier: IT Security voor jouw bedrijf

Bescherming tegen digitale gevaren is cruciaal voor jouw bedrijf. Ontdek hoe wij jou kunnen helpen.

10+ jaar ervaring

Verhoog je IT security

Persoonlijke service

Altijd verbinding

Hoe kan Ortimo mij helpen met de IT Security van mijn bedrijf?

Onze IT specialisten begrijpen dat jouw bedrijf veilig moet zijn voor indringers en daar speelt IT Security een cruciale rol in. We starten altijd met een security scan om de huidige situatie in kaart te brengen, daarna maken we een plan om jullie beveiliging naar het hoogste niveau te tillen, hieronder een paar voorbeelden: 

  • We zorgen ervoor dat je systemen up-to-date zijn, zodat programma’s en systemen geen ramen open laten staan voor inbrekers. 
  • We installeren een firewall als digitale uitsmijter om verdachte activiteiten buiten de deur te houden. 
  • En we bieden trainingen voor jou en je team, zodat jullie weten hoe je verdachte e-mails kunt herkennen, net zoals je leert om verdachte zaken te herkennen. 

Waarom zou ik mij focussen op de IT security van mijn bedrijf?

Een makkelijke vergelijking is om te kijken hoe je jouw eigen huis zou beveiligen. Stel je voor dat je de voordeur wijd open laat staan in een drukke buurt. Dat voelt niet goed, toch? Zo is het ook met de IT security van je bedrijf. Door te investeren in IT security en awereness van je collega’s, bescherm je jouw bedrijf tegen digitale indringers, het is als het installeren van goede sloten op je deuren en ramen om ongewenste gasten buiten te houden.

Maar IT security gaat niet alleen over het buitensluiten van bedreigingen. Door de opkomst van ransomware draait het ook om de continuïteit van je bedrijf. Stel je voor dat je plotseling de toegang tot belangrijke bestanden of systemen verliest, of dat persoonsgegevens op straat komen te liggen. Dat kan een behoorlijke chaos veroorzaken, nietwaar?

Welke diensten levert Ortimo met betrekking tot de IT security?

Phishing Tests

Security awareness

Pentests

Op locatie

Door middel van periodieke tests die wij zonder aankondiging uitvoeren zorgen wij ervoor dat de IT security van jouw bedrijf constant getest wordt

Door middel van training en periodieke informatiesessies zorgen wij ervoor dat jouw team altijd in de hoogste staat van paraatheid verkeerd als het gaat om jullie IT security. 

Jouw bedrijf hacken, dat is wat wij continu zullen proberen. De kiertjes binnen jouw IT security omgeving vinden zodat wij de mensen die echt kwaad willen voor zijn en er op tijd voor kunnen zorgen dat we de gaten dichten

IT security is ook op jouw locatie van belang. De deuren goed op slot doen, kunnen zien wie er voor de deur staat en 24/7 alarmsystemen en camera’s op de belangrijke locaties. Zo gaan onze beveiligingsoplossingen een stuk verder dan enkel IT security.

Voordelen voor jou

  • Realistische phishing tests zorgen ervoor dat iedereen scherp blijft. 
  • Verhoogde security awareness van jouw team 
  • Gerichte security scans en risicobeoordelingen
  • Grondige pentests om zwakke plekken bloot te leggen
  • Deskundige begeleiding bij datadiefstal en preventieve maatregelen

Bescherm jouw bedrijf vandaag nog en laat ons jouw digitale schild zijn tegen de donkere kanten van het internet. 

Onze klanten aan het woord

"Hybrid Cloud oplossingen voor Patria Netherlands"

Dankzij jullie hybrid cloud-oplossingen kan ik snel schakelen tussen verschillende omgevingen, wat cruciaal is voor mijn luchtvaartbedrijf om flexibel te blijven en snel in te spelen op veranderende eisen en veiligheidsnormen in de industrie.

Ruud Kleinendorst – CEO - Patria Netherlands

Didam

Onze klanten geven ons een 5/5 op Google Reviews

"Veilig Online Werkplek voor Vigor Advocaten"

We zijn erg blij met de veilige online werkplek en Office 365-oplossingen die we bij jullie hebben gekregen. Deze tools hebben onze advocatenpraktijk geholpen om efficiënter te werken zonder in te leveren op veiligheid.

Jeske van Hoeckel – Advocaat - Vigor Advocaten

Waalre

Onze klanten geven ons een 5/5 op Google Reviews

"Zakelijke Telefonie op maat voor Dealerleasing"

Als dealerleasingbedrijf is betrouwbare communicatie cruciaal voor ons, en jullie service heeft onze verwachtingen overtroffen. Heldere verbindingen en betrouwbaarheid stellen ons in staat om efficiënt te communiceren.

Arjan Feitsma – Algemeen Directeur - Dealerleasing

Geldrop

Onze klanten geven ons een 5/5 op Google Reviews

Waar wacht je nog op?

Onze engineers staan klaar om de werkplek van de toekomst voor jouw bedrijf te realiseren. Ontdek hoe wij je kunnen helpen om veiliger, efficiënter en makkelijker te werken met slimme ICT-oplossingen.

Onze klanten geven ons een 5/5 op Google Reviews

Let’s connect!

Onze engineers staan klaar om de werkplek van de toekomst voor jouw bedrijf te realiseren.